16 Mars - svar på frågestund

Vilka är dina bästavänner?
Jag har ingen bästavän, men jag har många fina vänner. Om jag skulle välja någon som är min bästavän så skulle de nog vara min fina vän Moa som alltid finns där för mig! Tusen pussar på dig!
Vad gör du helst på helgen?
vad jag helst gör på helgen beror på om jag är frisk eller inte, men om jag är frisk föredrar jag att ha de jävligt kul med mina flickor och komma hem sent på natten. Om jag är lite småsjuk så föredrar jag att antingen vara hemma eller bara mysa med mina vänner. Lördagar spenderas oftast med att jobba men nu när Gouter har lagt ner så har jag ingenting för mig.
När fyller du år?
Jag fyller år den 11april, längtar galet mycket.

Vilken linje går du på?
Jag går på midgårsskolan i en linje som heter Arena kultur som är en samhällslinje med estiskinriktning.
Har du börjat övningköra?
Ja, jag har börjat övningsköra kan inte påstå att jag och kopplingen är bästavänner hehe.
Har du någon pojkvän?
Nope, de har jag inte.
Vilka umgås du med mest?
Emma, Emelie, Josephine och Lovisa.
Har du några planer inför sommaren?
Oj, började planera min sommar för länge sen känns de som. Jag har några planer inför sommaren, konfirmationsledare ute på norrbyskär, fara till alanya med brudarna, jobba på ica, umgås med mina vänner, ta vara på solen, njuta av sena sommarkvällar med fint sällskap.
Var har du köpt jeansshortsen med nitarna på?
De är daysindenim som har tillverkat och sålt dem, de är ett ufföretag för ni som undrar.  www.daysindenim.se
Lider du av någon sjukdom? tänkte du är sjuk hela tiden.
Hahaha, nej jag lider inte av någon sjukdom utan jag har bara skitdåligt imunförsvar och blir sjuk hela tiden. Just nu har jag bihåleinflamation och äter massa piller ihop om att de ska försvinna. Önska mig lycka till!
Har du några syskon?
Ja jag har har tre syskon, två systrar och en bror. Amanda 19år, Elias 14 år, Alida 12 år.
Vad ska du göra när du har gått ut gymnasiet?
Jag ska fara ut och resa, jag vill helst jobba utomlands ett tag också. Sen vill jag skaffa mig en egen lägenhet och sen börja studera.
Har du funderat på att färga ditt hår brunt?
Ja visst har tanken slagits några gånger, men för tillfället trivs jag bäst i blont. Jag har nämligen redan testat på att vara brunhårig och rödhårig i högstadiet.

2 Mars - vårdcentralen

Morning, på väg till vårdcentralen för andra gången den här veckan. Nu jävlar ska mitt huvud kollas upp vad de är för fel, håll tummarna för att de går bra! Är avundsjuk på Emelie och Emma som är i Hemavan och har de sjukt nice! Kyss


1 Mars - gomorgon

Gomorgon, har legat i min säng ett bra tag nu. Är hemma från skolan idag igen pga mitt huvudet, är less nu! Ska äta lunch nu, Kyss!


RSS 2.0