29 Februari - Kväll

Imorgon när jag vaknar ska jag ringa till läkaren och be om en ny tid för att kolla upp de här. Mormor har ringt ikväll och hon är orolig efter att ha pratat med sin granne till läkare om att de här ska bli hjärnhinneinflammation och de är inte att leka med. Lika bra och kolla upp de och hoppas att jag kommer vara frisk en del av lovet iallafall.
Ligger och kollar på Big Brother men ska snart försöka sova, kyss!
En bild från över ett år sen när jag var sjuk! Woopwwoop hata inte att va sjuk!

29 Februari - Sammanfattning

Varit hemma idag igen från skolan, vid två tiden blev jag skjutsad till stan för några ärenden och sen blev de direkt hem och vila. Har nyss ätit middag och om några minuter ska jag gå ut med älsklingstrollet och rasta henne. Jag är så sjukt less på att ha förbannat jävla (ursäkta för svordommarna) ont i huvudet 24/7. Ikväll ska jag ba ligga o kolla på tv och kanske ta tag i lite plugg. Kyss



Saknar mina pinglor!

GRATTTIS MAMMA!

Fyfan vad jag är sämst som drar på mig alla möjliga olika sjukdomar! Håller seriöst på att dö av huvudvärk. INFLAMMATION, kyss mitt arsle! Firar Mamma idag som fyller 46 år, snart är hon fan 50 och gammtant ;) Nej men GRATTIS Mamma, middagsgästerna sitter där nere och pratar medans jag passade på att smita upp på mitt rum för att vila ett tag.
Bilden är på mamma och björn och är tagen för över 10 år sen! :)

En annan gång

Alltid så


RSS 2.0