Mvg, jotack jag vet!

Jaa, nu har man gjort samhällsprovet. He gick alldelles underbart, inte för att skryta;)
Nu sitter jag och väntar på bussen som går om en kvart, Drygt!
När jag kommer hem så måste jag verkligen städa mitt rum, annars äre utegångsförbud i helgen...mamma är så snäll...:):) Mitt rum ser förjävligt ut så de kan behövas städa. PUSS ska va lite social med jullebulle nu.

Was the summer of the 69

Hittade en as snygg bild på mig och Sandra när jag kollade igenom alla balbilder, fyfan vad glad jag blir när jag tittar på alla balbilder. 

Bilden är tagen efter vårat vattenkrig som börjades, vi fick en rejäl dusch allihopa! He ä gött.
Nu ska jag fortsätta va social på sms med mina fina, PUSS!

Vem kan man lita på?

Några av bilderna som togs idag, lite sådär backstage(haha vafan kan man säga så? jaja ni fattar iaf vad jag menar)

HOTDOG

Jag har världens finaste hund.
Sitter och pluggar lite samhälls, har prov imorgon. Har bara två lektioner imorgon och efter dem två lektioner så är de helg för min del. Lycka. Idag efter skolan var jag och fikade med mormor på NK. Jag intervjuade henne om kärlek och familjerelationer till min artikel i skolan. Jag är världens pluggis, sitter och pluggar hela dagarna. Borde skaffa mig ett liv istället.
Nää nu ska jag fan ta tag i mitt snuskiga rum som är fyllt att kläder och alla dammråttorna under säng. Kommer sakna mina småhusdjur. EN FET PUSS PÅ KINDEN!

Still counting

Var och fotade med syster idag, resultatet kommer senare ikväll. Just nu får ni nöja er med att se mig bakifrån, peace!

ABC du är i mina tankar

Pluggar matte, fyfan vad tråkigt de är. Jag tror att de kommer gå bra på provet imorgon. Eller jag hoppas på de iaf.
Efter jag har pluggat klart blir de lite häng vid tvn och se lite desperata hemmafruar. Sen blir sängen för min del om inget annat roligt tycker uppp:) Kisses



Från och med du

Har lunch så sitter i cafeterian och väntar på att nästa lektion ska börja. Bara två lektioner kvar idag, skönt.
Efter skolan ska jag hem och plugga matematik inför provet imorgon. Ikväll ska jag träna, de blir aerobox. Jag är nervös, de passet är alltid dem jobbigaste. Innan passet har börjat så är man redan död. HEHE. Nää ska återgå till att lyssna på p&l spellistan som Jullebulle har gjort. Pussar
De behövde inte bli såhär, jag är bara less.

Ska vi byta knä med varandra?

Jag har CP ont i mitt knä.. HEJDÅ!

River en vacker dröm

Nu blir de att jobba några timmar. Efter jobbet blir de antingen att träffa en vän eller att fara hem och plugga. Lutar mer mot plugget. HURRA!

I wanna hold your hand

Tänkte berätta om min mysiga helg jag har haft.

Jag började min fredag med att jobba mellan 16-20 sen efter de begav jag mig hem till jenny. Hemma hos jenny var de några tjejer och vi åt PIZZA. De blev inte tacos, stor besvikelse.
Vaknade där vid halv ett på lördagen och chillade hemma ett tag innan jag for på stan med Erik. Stackars Erik som var tvungen att följa med mig på alla butiker. Kvällen spenderades iaf hemma hos finaste Alicia med vänninorna. låter vuxet att skriva vänninorna...For hem rätt tidigt och bokstavligen dog i min säng.
Söndag vaknade upp och var förvirrad över att man ska ställa fram klockan en timme... Jobbade mellan 12-17 idag. Men de var bara roligt att jobba för att chefen och våran kock var där så fick provsmaka massa gött. Har fått ett nytt smeknamn på jobbet också, lillchefen hehe. Kvällen spenderades på Waynes med Moa. Mycket mysigt var de. Nu tänkte jag spendera dem sista tjugominutrerna med att prata i telefon. KYSSAR

The city

Snart blire staden med Erik, mycket trevligt. Vi hörs sen puss!

BEJB!

Efter skolan blir det att jobba mellan 16-20 efter de drar jag mig mot Jenny för att umgåsmed lite flickor och käka tacos. GÖTT!
Nu måste jag forsätta att förbereda mitt muntliga seminarium.

Kändisar, jotack jag vet

Här är en förklaring om hur last man standing går ut på. SE OCH NJUT!

Peace and love


LMS

Sitter i bibblan för att skydda ylva från sin fiende. Fast fienden är nästan våran vän så detta är en rolig kamp! KOM IGEN  NU YLVA OCH CORNELIA!

Godmorning

Sitter och har matte nu, vi hörs kyssar bitchess!

Matematik

Jag fattar inte vitsen med att ha matte i 4 timmar imorgon. Jag kan redan de vi håller på med.. åhhh.

All i want for Birthday is

PEACE AND LOVE BILJETT! Jag är så jävla taggad på peace and love. Kommer bli så jävla roligt, de är väldigt många som jag känner som ska dit och de gör de ännu roligare. Visst jag tror ändå på att man kommer lära känna hur många nya personer som helst. Men känns tryggt att ha med sig sina vänner. Bara för någon dag sen släppdes Bob dylan som ett av banden på peace. Han är legend och de är ett måste och se han innan han hinner dö. HEHE.
Har inget mer att säga. PUSSS

You belong to me

Nyss plattat mitt blonda hår, som snart ska bli blondare. Jag längtar. Jag har länge velat färga mitt hår brunt, men jag har en mamma som stoppar mig.. Och hon har nog rätt. Att vara blond i sommar kommer vara så hett. 

Måste ringa ett samtal i hopp om att bli på bättre humör. Kyssen

Hee ryyyyk

Drar ut för att åka lite bil sådär på en onsda kväll. Hörees bejbs

Jag är här för att stanna


Bjuder på en bild från balen. Har inget att säga. GoNatti Sötnosar

Sleep

Är galet trött efter dagen i övik. Vi Kom fram till övik där vid tio och jag och ylva var som två små ivriga småbarn och var först ut i paradiset(säger man så? men ni fattar bassängen och sånt shiiit) Vi träffade på Johan och Martin och hängde med dem och åkte lite kanor. De var skiiita kul. Dagen var skiit mysig och fick ju spendera den med en av dem bästa. Nu sitter jag och väntar på middag, undra vad kocken ska laga för gott idag. Kvällen ska antingen spenderas med tjejerna eller med Linus. KYSSAR



Feeling

Drar till övik, hejs!

Medier av alla slag

Min kusin påpekade att jag inte har lagt upp ett inlägg om vad last man standing är.. Jag ska lägga upp de, men inte nu!
Jag hade en period förut då jag alltid kollade på tv. Jag kollade på tv minst 6 timmar per dag. När jag började gymnasiet så förändrades de. Nu sitter jag alltid vi datorn, dygnet runt. De jag ville komma fram till är att se på tv är riktigt underhållande. Tänk vad jag har gått miste om i ett halvår. Från och med nu så blir de tv-tittande och sitta vid datorn samtidigt. Perfekt kombination.. h3h3. Mina medievanor är väldigt stora och de insåg jag när vi hade mediefasta med klassen, jag bröt mot alla regler. Men testa själva att välja bort lite medier så ska ni se att de inte är så lätt. Du tappar allt de sociala umgänget med dina kompisar. Visst du kan vara med kompisar, men hur trött är du inte efter skolan tex? Jävligt trött och de bästa då skulle vara att lägga sig i sängen/soffan och slå på tv, har jag inte rätt?

smoothie is my best friend


Sitter och dricker lite smoothie till världens bästa hotell. Alla i programmet är jätte söta. Nu ska jag hoppa in i dushcen och raka mina ben inför imorgon, annars kan jag skippa de och säga heej skoog när jag tar av mig mina byxor.  Kisses

Ungefär så här ser mina ben ut nu...



Weekend

Imorgon bäre av till paradisbadet på friluftsdagen. Slippa en tisdag i skolan inte helt fel. Sen efter tisdag är de nästan helg igen... Jag brukar sitta på söndagkvällar och längta tills nästa helg. Jag har redan planer för helgen och dem ser fina ut. Kommer bli en bra helg med mina bästaste.
Bjuder på en finbild på några brudar från klassen. HEJSSS

sweetheart

Askalas, dålig uppdatering! 

Jag orkar inte skriva nått, skriver imorgon!
Bjuder på en fin bild som togs innan jag for till hampus igår.

Stolt midgårdare

JAG DÖDADE MITT OFFER I LAST MAN STANDING! JAG LEVER OCH HAR ETT TILL OFFER OCH DÖDA NU!
Jag ser så farlig ut med min sked! Passa er alla midgårdare.

Godnight mister tom

Ska sova nu, för imorgon blire skola. Jag är nervös för att gå till skolan imorgon. LAST MAN STANDING, de är många som har blivit tagna nu. Applåder till Ylva och karin som har lyckats tagit varsin, jag är så stolt över er. Jag har hört rykten om att min person ska va lätt att ta. Vi får hoppas på de. Jag har några som har lovat att försöka hjälpa mig med att inte bli tagen. Tro mig vänner detta är ingen lek de är på allvar. Mitt vapen kommer vara en sked. 
Ni som inte har hört talas om last man standing kan kommentera så kan jag berätta i ett inlägg vad de är för nått. Många kyssar på er sötnosar!

Bjuder på en gammalbild i brist på bilder.

Pitufo pene

Tänka bjuda på två fina bilder på min kusin även kallad Pitufo pene på hemligtspråk. Hon fick sitt namn efter sin blogg. Hon vet inte själv om att hon har de namnet, men nu så får hon reda på de. Nu när den hemska kvinnan har funnit min blogg. Här kommer två bilder på skönheten.
Hon ser alltid ut sådär, pojkar och flickor jag vet, man blir rädd för henne. Men man vänjer sig.

Half of my heart

Facebook gör mig lycklig ibland. Just denna dag så kom jag på att facebook har ändrat att man bara behöver trycka på ENTER för att skicka iväg en kommentar osv. Jag kallar de LYCKA! ÅH de här borde firas, mitt liv blev så mycke enklare nu. Näää nu ska jag fira med att.... sova typ.. underbart. Ha de så kult allihopa!



just fix this shit

Sitte och kollar på halv åtta hos mig i brist på saker att göra.
Imorgon är de fredag och jag har lust att gå på bio på kvällen.  Någon som vill gå med mig?
Känns jätte bra att jag är på väg att bli frisk. Frisk inför helgen, wohoho! Nää nu tog reklamen slut, tillbaks till slötittandet. PUSSS

spara vatten, duscha tillsammans

Nu känner mig jag mig fräsh, tog just en lång dusch, rakade benen osv. Ska lägga mig ner och sova ett tag nu tror jag. Jag har ingen ork i kroppen, men de kommer väll. TJOLLLAA!
Ska göra en suprise för en hemlig person nu.

Last man standing

Känns som jag har kollat igenom alla bloggar tusen gånger om. JAG HAR INGET LIV!
Sen ser jag bara hur alla åker ut ur last man standing... lyckan attjag är sjuk och klarar mig en dag.. känns som jag kommer dö direkt jag kommer till skolan imorgon. Nu sitter jag och trycker lite mat och är rastlös, kan någon snäll själ ge förslag på nått jag kan göra?

a zombie?

Sitter och chillar i min säng och snackar med några.. kan verkligen itne somna. Jag är lika pigg som en uggla.
Bjuder på en bild på zombieolivia och finasandra. HEJS
ska fortsätta dryga på msn med några..

Photoshoot


piggelin

Legat hemma hela dagen, jag är nämligen spysjuk.. frässscht. Jag vet, men är på bättringsvägen. Blir att vara hemma imorgon också. Vill inte smitta ner hela min klass. Sitter och äter piggelin nu.

telephone

Sitter och pratar med en vän i telefonen, jag känner mig alldelles ledsen efter vad som har hänt.

Jag vet inte vad jag ska säga, jag är så förvirrad.
Jag trodde aldrig att en sån sak skulle förstöra våran vänskap.
Jag ber om ursäkt och förlåtelse, de är de enda jag kan göra.

hope

Hoppas kan man alltid göra

My body want you..

Sitter på idrotten och väntar på att våran teorilektion ska börja. Jag är svin hungrig för att dem som skulle ha fika imorse hade glömt, så jag sitter med tom mage. Fan inte kul. Skippade frukosten bara för att orka fika, de var dumt.
Imorse så ville jag bara ligga kvar i min säng och sov. Kändes som att lovet bara var en helg.
Nä.. nu börjar min lektion, vi syns bitcheesss;)

leaving home

vill bara lägga mig ner i sängen och gråta. Jag är less.

MissU

De kändes så jävla rätt från början, vi hade så jävla kul.
De blev bara bättre. Du var alltid den jag tog i första hand.
De var självklart att de var dig jag skulle vara med på helgen.
De var dig jag ringde direkt nått hade hänt.
Du visste allt om mig.
Vad hände med våran vänskap?
De känns som att en del av mig är borta.
Jag hoppas att vi hittar tillbaka tillvarandra.
Då kommer jag kännas hel igen.
Saknar dig.

stinkywinky

Väntar på att maten ska bli klar, de blir hemmgjorda hamburgare. Jag gillar inte hamburgare egentligen fast hemmagjorda är så mycket godare. Efter middagen blir det att bege sig mot waynes för en tjejkväll med dem bästa. Känns som ett bra slut på lovet att prata om allt som har hänt.
Måste ringa ett samtal ikväll, jag får hoppas på de bästa svaret. Jag vill inte tro nått annat!:)

popular

Nattten vad kung, hade galet kul hemma hos Lisa med folk. Allt blev jävligt impulsivt, men jävligt sköönt att vi var på böleäng. Hade nära hemma och mamma blir inte lika orolig!
Bilder kommer sen. PUSSS ska tydligen ut och busa med hunden i det fina vädret.

shoes make me horny

Dem här skorna ska beställas, måste bara prata med mami. Jag är skogalen, jag tror jag äger mer än 15 par skor?! De är lätt mer än 15 också nu när jag tänker efter, ska ta kort på min skor en vacker dag så ni ska få se:)!

Tonight i'm fuckin' You

Ska snart fara hem till fina Karin och börja kvällen där i några timmar innan vi drar vidare! 

Har inge mer och säga, PUSSEN

oh lord

Hej vackra läsare!
de är tisdag förmiddag och jag ligger fortfarande kvar i sängen och väntar på att någon ska göra frukost åt mig...
nej men seriöst, planerna för idag ser ut som följande:
kliva upp ur sängen
äta frukost
ta på sig kläder
springa till bussen
åka buss med sandra
gå till usm
träna på usm
.........
Orkar inte skriva mer. men nu måste jag dra. HARE BÄST SÖTNOSAR

Du

Jag  GARVAR IHJÄL AV DEN HÄR BILDEN! seeeyyaaa

RSS 2.0