no fever

jag har ingen feber idag, hur skönt är inte de? Livet leker!!
Hela familjen är hos bengtgöran så jag sitter hemma själv och lyssnar på musik, funderar på att ta nått att äta, eller är de värt att spara sig till allt gott ikväll? jag taggar iaf kvällen redan, även fast planerna inte rikigt är bestämda men har några alternativ, känns skönt.

PUSSS


secrets

jag kan inte sova, jag är trött, fortfarande lite sjuk, less på att vara varm... pusss


vänd tia

nyss spelat lite kort med familjen, grymt kul att jag vann nästan alla omgångar.
just nu sitter jag och spånar på hur morgondagen kommer se ut.:)

sick

Känner hur taggat de är med nyårsafton imorgon när man ligger hemma med feber...
men hoppas febern är borta imrogon så man kan få ha de lite skojj:)

Igår och idag har jag bott i min säng, typ sovit hela dagarna hur skönt som helst. Nu funderar jag på att gå neroch äta nått gott, unna mig nått! :)

Tråkigt att malåresan blev inställd, lillkusinen milou ligger och har magsjuka. Usch!

Bjuder på en fin bild på lilla sjuklingen....




lovlyy

sitter på bussen på väg hem, ska bli grymt sköönt att komma hem. Kvällen kommer tillbringas med fina vänner, vi hörs när jag är hemma, puss! :)


bil, bil

sitter i bilen på väg till fjällstugan som ligger trettimil bort. Iaf igår så var vi på maxe och köpte trådlöst bredband, så nu sitter jag och surfar i bilen, galet nice kan jag lovaa:) de är fan jävligt sköönt att ha internet i stugan, känns som de hade blivit 2 jobbiga dagar annars. Nu har vi ingegår 10 mil kvar, galet sköönt, jag sov i början av resan. underbart!


umeå i mitt hjärta

Drar till staden nu och ska hjälpa syster att hitta några snyggplagg att ha på sig på julafton. Uppdaterar mer sen, seeeyyaa, puss!:)


Engel



En sur olivia som inte kan ladda upp visa bilder.. får hoppas att de löser sig snart!:)


HATA

HATAR BLOGG.SE!!!!!!

mm tacos

Sitter vi datorn nu och väntar på att syster ska komma hem så vi kan börja laga mat. Jag är verkligen vrålhungrig. Jag har min stora kärlek till mat, jag älskar verkligen mat och kan äta stora mängder. Jag har bra ämnesomsättning tror jag, jag lägger inte på mig nå kg fast jag äter typ 10 kg mat per dag..


well, well, well

Fuck this, jag ska börja blogga igen. Jag behöver någonstanns där jag kan skriva av mig.

Jag har ingenanning vad jag ska göra idag, eller jag vet iaf att mina föräldrar flyr huset där vid klockan ett, grymt skönt. Då blire jag och syskona hemma plus systers pojkvän. Vi ska laga middag tillsammans och sen drar väll jag ut:)



RSS 2.0