Top of the world

Har fått vardagslyx två dagar i rad nu, igår var jag på kii:s modevisning och idag så blev jag sminkad på only av The studio. Sjukt duktig tjej som sminkade och hon var skiiita trevlig. Sminkningen blev jätte bra, en snygg brun, rost, svart sotning. Just nu sitter jag på waynes med finaste Julia och snackar lite skit och redigerar lite bilder från dagen. 



Snygg


Clean

Städar rummet och de är förjävla tråkigt! Aja måste fortsätta nu!

Godnight sweetheart

Ska lägga mig och sova med den här bruttan nu. Natti!

Nelly shoes

Är supersugen på att beställa dessa skor, men de får vänta någon månad. Nästa inköp som gäller är iphone 4s, så jävla grymt de kommer bli. Den kommer vara tusen gånger bättre än vad min nuvarande mobil är. Den är sönder överallt och stänger av sig 2896560760 gånger om dagen(ja, jag har räknat).

Smurf

Sitter på Webblektion, vi är redan klar med arbetet och sitter och chillar nu bara. Vi ska göra en kortfilm med bilder, vi har valt att använda bilder på smurfar. Filmen kommer bli as bra, kan lägga upp den här på bloggen när den är klar. En timme kvar på lektion sen är de lunch som består av köttbullspytt, mums (ironi, jag kommer svälta). Jag har biptest på idrotten idag, kommer nog gå bra. Jag har laddat upp med 3 dagar av träning, konditionen är på topp.

Jag gråter bara i regnet

Tjollahej, dagen har varit bra. Orkar inte gå in på detalj vad jag har gjort idag, har varit en händelserik dag. 
Imorgon efter skolan ska jag jobba sen blir de att vara hundvakt åt nellie. Peace natti.

I will never forget that night


I'm back bitches

Nää, nu fan ska jag börja blogga igen!
Jag älskar att läsa mina kompisars bloggar, så nu är de deras tur att läsa min. Dagen spenderades i skolan(som vanligt) sen efter skolan drog jag hem till lovisa och fikade med hennes mamma, pappa och deras gäst. Lovisas mamma fyller år idag, så ett stort GRATTIS till henne. Efter fikat drog jag och lovisa till gymmet och körde stepmuskel, träningsvärken har redan kommit. Ikväll har jag bara chillat och pluggat även tagit en ofrivllig powernap. Imorgon har jag bara en lektion, sen ska jag fara och träna. Puss

RSS 2.0