Fathbooth

Bjuder på en snygg egobild från idag de var efter jag hade ätit:
 tårtan, kladdkakan, chipspåsen oj får inte glömma dippen!





PUSS PÅ MIN STORA DUBBELHAKA





go back in time






Min lillebrors stora förebild!
Jag kan bara hålla med om att han är en tönt. Snart ska han och lillasyster laga mat åt mig, spaghetti o köttbullar är vad som bjuds. MUMS! 


Börjar redan känna mig bättre i halsen, de känns som att en stor slempropp har lossnat!  PUSSS



Livet e en bitch

Varit hemma från skolan i 3 dagar, imorse tog jag arslet ur sängen och besökte vårdcentralen efter mammas order. När jag kom dit så fick jag sitta ner och 20 minuter sen kom de en virrig gubbe i 70års åldern ('skojjar inte) och ropade upp mitt namn. Väl inne i rummet, så kollade han mig i öronen, kollade i min hals, kände på körtlarna han kom fram till att de är halsfluss lilla jag har. Med halsfluss menas att jag måste äta pencillin i 10dagar. Jag ska ta en tablett 3 gånger om dagen, jag är jättetaggad! SKönt att veta iaf vad man har för skit i kroppen. Längtar till imorgon när kusinerna kommer, hoppas inte jag smittar ner dem! (A)          PUSSS






teenage crime

På fredag kommer mina kusiner plus faster och farbror hit, dem ska spendera en helg i fina Umeå. Jag längtar verkligen, de var länge sen jag träffade dem. Vi ska hitta på alla bus man kan göra och tjocka oss riktigt rejält. Ryktades också om att de var lussebak på g hur gött hade inte de varit??



Bjuder såklart på en finbild på mina underbara kusiner!                                  pusssspussss

gilla läget




Jag har funnit min dröm.




hon gör allt för att göra mig lycklig

Känns skönt att jag försöker lämna allt bakom mig nu. Jag har insett hur fel man kan ha de. Jag känner mig lycklig över att ha sagt sanningen. Mitt nya liv börjar nu, jag behöver inte vara perfekt längre. pusss


                 

ja, nej, ja,nej



Jag trodde aldrig jag skulle falla för någon,
men jag föll för dig
Nu ligger jag vi dina fötter
Och lider.......
När du istället trampar på mig....


DRAMAA!

Mycket har hänt på sistone, skrriver imorgon! puss

Gråt inga tårar



Sluta lek med ens känslor.



                                                                                                                             dags att somna gråtandes.


vitt

Mörka ögon mörka lockar
det var det jag föll för,
när vi ser varandra i ögonen
tror jag att jag dör,
han ger mig en blick som är så varm
jag vill sitta i hans famn,
känna hur han tar sin arm
runt mig,
i mina drömmar ser jag oss tillsammans,
i verkligheten ser jag en flicka,
lägga sin hand i hans,
sen dansar dom iväg
i kärlekens dans.


Hockeyröööööv

Var nyss och kollade på hockey med moa, mimmi och maria. Mycket trevligt var det. De var iaf löven mot clemensnäs... aja chansar! Mina tår har frusit till is ochjag kan inte röra dem. Utvecklingsamtal imorgon klockan halv nio på morgonen sen ledig resten av dagen <3. Helgen är ju taggad som bara den eller hur mosingen;)??


Sommaren är kort

Saknar alla flummig kvällar som spenderades med Lina och hennes "gryma kamera". vi gick på monster och dextro, en bra kombination när man vill ha energi. Kvällarna spenderades ofta på nått mysigt ställe där vi fotade och allmänt skrattade. Jag och Lina får alltid kommentarer om att vi är fulla när vi är med varandra när vi är helt nyktra. HAHA folk måste inse att man kan ha roligt utan alkohol och de har jag och lina upptäckt;)


Paow och challengebooii

Äre bara jag som tycker att Paulina och Hugo ska bli tsm med varandra igen, dem pratar ju för fan om varandra varenda dag. Hugo älskar paulina, paulina älskar hugo, visst otroheten gjorde att dem satte stopp för deras förhållande, men jag tycker att hugo ska ge paulina en andra chans, de är väl hon värd?? Att glömma känslor för någon man älskar är omöjligt. aja, var tvungen att skriva av mig!


svart, vitt och allt däremellan




Lyssnar till denna sköningen, han är min favortit nu. Man kan aldrig bli less. Har kommit fram till att jag måste köpa spotifypremium för att jag är less på all reklam som kommer. Är vrålhunrig och längtar efter lunchen, fast hörde ryktas om att de var kebabpytt, ingen favorit!



KYSSS


När vi två blir en

 

Förlåt att jag aldrig sagt förlåt



Love is painful, that´s true!
But not to love is painful to!
But still there is a greater pain
- to love and not be loved again


Vad hände?

Nu ska jag skärpa mig, bloggen har legat på hyllan ett bra tag nu! men min deisgn suger så då har jag ingen ork, någon snäll människa sonm vill hjälpa mig?
Lovet var underbart kul, dagarna spenderades mest med moa tror jag, ovanligt!
dock så kunde jag ha skippat att gjort vissa grejer med tanke på att jag har typ utegångsförbud, ja ni hörde rätt, utegångsförbud.
Igår var jag ledig och halva dagen spenderades på tc med fint folk(moa). Moa fick sin armgipsad, mycket fint gipsat av några galna pojkar. Imorse var de verkligen snöstorm ute, inte kul. Bussen körde fel väg också så vi satt fast i en bilkö i 15 minuter, detta ledde till att vi missade den andra bussen som går till skolan, så då fick vi gå 3 km i snöstorm. Min mascara hade runnit ut över hela ansiktet, liknade en ninja. Dock så äre jävligt coolt att vara en ninja så tackar inte neej till de! Nu ska jag forsätta att ha lektion, vi håller på att skriva vårat manus på filmen! riktigt bra är den, lovar attt ladda upp filmen här på bloggen när vi har gjort den!



LITEN OCH STOR!


RSS 2.0