Ju mer dem spottar

Imorgon ska jag till vårdcentralen och kolla upp min förkyldning, nått fel måste de vara med tanke på att jag nästan varit sjuk hela hösten. Just nu ligger jag i sängen och knarkar halstabletter och nässpray. Jag vill bli frisk, vädret har varit så fint dem senaste dagarna. Planerna för helgen ser ut som följande, på fredag blir de bio med fina tjejer och på lördag blir de middag hos lovisa och sen dra ut på roligheter. Nu är de bara att se till att bli frisk så att jag kan njuta av helgen.

so sick

Ligger i sängen där jag legat hela dagen, vaknade upp med feber så de blev att stanna hemma från skolan. Nu hade jag tänkt att slå på en film och kanske somna till den. kyss!

Testing

Testar att blogga från mobilen! Hehe


Mother/grandgrandmother

Mamma gjorde nyss te till mig de behövs med tanke på hur min hals mår och vet ni vad hon mer hade med sig, jo en present från gammelmormor. De var ett par fina tjocksockar, ökar ut min "samling" på dem. Eller ja, jag har säkert mer än 10par för jag alltid får nya, lovlyy! Nu ska jag dricka upp min kopp te och titta på lite bilder som jag kanske kan använda till lovisas header jag ska göra. Pusssss

We found love

Sitter i mitt rum med tända ljus och bara funderar över helgens planer. Måste erkänna att jag är mer än less på att vara 17 år, ge mig den 11april så kommer jag vara världens gladaste och roligaste tjej. 
Min hals gör ont, huvudet värker också, täppt i näsan, ge mig lite piller och ben&jerrys så blir jag frisk. 



Smoke weed every day

Va ung, lev ditt liv. Gör de du älskar. Screw that. Skola. Jobb. Sjukdom. Vänner. Ovänner. Boys. Sårad. De är verkligheten mina fina.

RSS 2.0